Egyre nagyobb pácban a hidegvérrel gyilkoló NFL-es

Menyasszonya vádalkut kötött

2015/02/12

Tavaly nyáron az NFL-ben szereplő New England Patriots azonnali hatállyal kirúgta a letartóztatott Aaron Hernandezt, aki a vád szerint megtervezett és végrehajtott egy gyilkosságot, mikor hidegvérrel lelőtte menyasszonya testvérének barátját. A nyomozás szerint ráadásul nem először gyilkolt, és most már semmi sem mentheti meg az életfogytiglanitól.

A 25 éves játékos ellen felhozott vádak annyira súlyosak voltak, és olyan bizonyítékok vannak a nyomozók kezében, hogy a bíró a tavaly nyári letartóztatáskor már azt sem engedélyezte, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen.

Márpedig a vád nagyon durva, ugyanis Hernadnez állítólag menyasszonya testvérének barátját, Odin Lloydot egy kölcsönzött autóval egy elhagyatott környékre vitte, ott öt lövéssel kivégezte, és igyekezett eltüntetni a holttestet.

aaron2

A hurok ráadásul tovább szorul a volt sportoló körül, mert közben kiderült egy 2012-es bostoni kettős gyilkosságban betöltött szerepe is. Most pedig fordulóponthoz érkezett az egész ügy, mert Hernandez menyasszonya, Shayanna Jenkins vádalkut kötött a rendőrséggel.

Eddig pedig úgy tűnt, teljes mellszélességgel kiáll vőlegénye mellett, még össze is akartak házasodni, hogy ne legyen kötelezhető a férje ellen vallomást tenni. A börtönt azonban így sem úszta volna meg, a jelek szerint végül erre mégsem kerül sor, mert önként egyezett meg a rendőrséggel.

A nő egyébként nyakig sáros, eddig 29 alkalommal hazudott a vallomásaiban, és valószínűleg őt kérte meg az egykor dollármilliókat kereső NFL-sztár, hogy a gyilkos fegyvert rejtse el. A sportoló a bizonyítékok ellenére konzekvensen ártatlannak vallja magát, de nincs olyan isten, hogy ebben a helyzetben megússza az életfogytiglani börtönbüntetést.

Hozzászólások