Egyszerre hárman hagyják el az Éjjel-nappal Budapestet

Hanna, Áron és Viktor is kilép a népszerű sorozatból

2015/01/28

Három főszereplő is távozik az RTL Klub népszerű sorozatából, az Éjjel-nappal Budapestből, ráadásul egy időben: Hanna és kedvese, Áron, valamint a bokszoló Viktor is új kihívások után néz az életben.

Közülük minden bizonnyal Hanna távozása szól a legnagyobbat, hiszen a népszerű fiatal lány már a kezdetektől játszik a sorozatban. Most úgy döntött, az élet más területein próbálja ki magát, ez pedig bizonyos értelemben bátor döntés a részéről.

Ugyanis ne feledjük a havi félmilliós fizetést és a lakást, amit az Éjjel-nappal Budapest biztosított neki, ugyanakkor egy fiatal életében érthető, ha belefásul a mindennapjait alapvetően meghatározó munkába, és meg akarja változtatni az életét.

ejjelnappalbp
Hanna vezetni tanul

“Hanna beleunt a szerepébe, úgy érezte, hogy kihozta belőle a legtöbbet. Már nem motiválta, hogy napról napra ugyanazt a karaktert hozza. Több tervet is dédelget, most azokra szeretne összpontosítani” – mondta egy névtelenségbe burkolózó ismerős a Blikknek.

Herman Pierre kreatív producer a lapnak elmondta, hogy egy ilyen, minden nap futó sorozat életében természetes dolog a szereplők időnkénti leváltása, cserélődése, és ennek az eredménye az, hogy Hannával erre az évre már nem kötnek szerződést.

A lányon kívül távozik sorozatbéli kedvese, Áron is, akivel éppen gyermeket várnak, és Viktor, akit a civilben egykori bokszoló, a Voice című tehetségkutató műsorban felbukkant Perutek János alakított.

Hozzászólások