Egyszerre készül 15 Star Wars tetoválás a Tetoválók Éjszakáján!

A szakma hazai elitje egy helyen

2015/11/26

December 5-én a Star Wars előtt tiszteleg a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben és Dürlinben. 15 tetováló is Star Wars mintával készül a hazai legnagyobb szabású tetováló rendezvényre, ahol ráadásul egy időben, egy helyen készül a tetoválás! És hogy fokozódjon az élmény, az este folyamán a Disney által egyedüliként elismert cosplay csapat is megidézi a kultikus filmet. A látogatóknak pedig nemcsak külső szemlélődésre lesz lehetőségük, ugyanis bárki fel- és kipróbálhatja a birodalmi sisakokat és lézerkardokat.

Persze ebben nem merül ki az esemény, hiszen csakúgy, mint eddig, több, mint száz tetováló alkotása kerül fel a vállalkozókra ingyen. A megvásárolt jeggyel mindenki automatikusan esélyessé válik a minták egyikére.

A Tetoválók Éjszakájának sikere nemcsak a magas nézőszámokban mutatkozik meg, hanem a színes felhozatalban is. A tehetséges fiatalok mellett a mára nemzetközi szinten is elismert, akár több hónapos vagy éves várólistás művészek is részt vesznek. Az esemény mögött pedig teljes mellszélességgel áll a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE), biztosítva a művészi kivitelezést.

Bár a tetoválás áll a középpontban, egész idő alatt piercerek is dolgoznak, akik szintén sorsolás alapján ingyen helyeznek be ékszereket.

A 3000 négyzetméteren, 7 teremben megállás nélkül folynak a programok. Ismét átadásra kerül Az év tetoválója díj, a Dürer Kert színpadán fellép a Road, a Mary Popkids, a Pannonia All Star Orchestra, a KILLAKIKITT, a Kovbojok és Karai Anna, újra megnyílik az Alkonyattól pirkadatig mozit megidéző Titty Twister Bar, lesznek táncoslányok, Őrültek háza interaktív horrorshow és Playstation konzol park is.

TE15_plakat_net_road

Hozzászólások