Egzotikus éjszaka vár Varga Viktorra?

Nem biztos, hogy ellen fog tudni állni a kísértésnek az énekes

2014/12/19

Thaiföldre utazik Varga Viktor, ahol több mint valószínű, hogy egzotikus éjszakák várnak majd rá. Az énekes nem tervez előre, de az biztos, hogy nehéz lesz ellenállni a kísértésnek, ha egyáltalán szeretne…

Nyilván sokak számára a szexturizmus jut eszébe az egzotikus vidék hallatán, így adta magát a kérdés, hogy vajon Varga Viktor miért utazik Thaiföldre.

„Azért vagyunk emberek, hogy érezzünk, tapasztaljunk. Ha valahol van egy ilyen történet, hogy szexturizmus, akkor az értünk van, és azért, mert ki kell próbálni, de nem ez az elsődleges célom” – olvashatjuk Varga Viktor válaszát a Bors oldalán.

Úgy tűnik, az énekes már túl van Cinthyával való szakításán, így lassan készen áll arra, hogy belevesse magát az életbe. A kalandok mellett az esetleges új szerelemnek is talán hamarosan eljön az ideje.

„Túl sok dolog történt velem az elmúlt időszakban, és szeretnék végre megnyugodni. Két éve megállás nélkül dolgozom, nem voltam sehol, ideje világot látnom. Nem zárom ki azt a lehetőséget sem, hogy akár az utazásom során találom meg a következő szerelmem” – vallotta be az énekes.

vargaviktor3

Az a hír járja a nagyvilágot, hogy az egzotikus vidéken a thai férfiak gyakran nőnek álcázzák magukat, így megtévesztőek lehetnek azoknak a turistáknak a számára, akiket a szerelmi légyottok vonzottak az országba.

„Hallottam efféle történeteket, de mivel még nem voltam kinn, nem tapasztaltam ilyet. Ha kiderül, hogy igazából férfival ismerkedem, hátrébb lépek hármat, de egyébként nem érdekel a dolog. A művészvilágban is rengeteg a meleg, de én ezt elfogadom, amíg tudják, hol a határ nálam” – jelentette ki Varga Viktor.

Hozzászólások