Ehető pokémonokat minden konyhába!

Ha meg akarod lepni a lurkókat

2016/08/08

A gyerek annyira imádja a pokémonokat, hogy másról sem hallasz mostanában? Pikachu szerinted is ennivaló? Ebben a feldolgozásban tutira az.

Még mindig pokémon. Még jó darabig. El kell még telnie egy kis időnek, hogy lecsillapodjon ez az elképesztő mánia, ami nagyjából egy hónapja ütötte fel a fejét kicsiny országunkban is. Az ember lánya és fia akkor sem kerülheti ki a pokémonokat, ha teljes erejéből igyekszik. Persze ez megosztja a jó magyar közvéleményt: divat lett imádni és divat lett utálni. 

Mi nem mondjuk meg, hogy ki mire gondoljon. A játéknak, ami elindította a folyamatot, vannak előnyei és hátrányai is, egyiket sem vitatjuk. Mégis kicsit inkább azoknak kedvezünk, akik a szerető oldalon állnak, ezzel a cikkel legalábbis mindenképpen. Adtunk már nektek remek tippeket, megmutattuk a felkoncolt pokémonokat – de nem tettük még lehetővé, hogy meg is egyétek őket, egészen mostanáig! 

Most azonban elérkezett a perc, hogy a zabálni való kis szörnyecskéket a szó legszorosabb értelmében felfalhassátok! Rajongásotok tárgyait immáron saját testetek részéve tudjátok tenni, már persze ha van annyi művészi érzéketek és kézügyességetek, hogy elkészítsétek az alábbi videóban látható édességet. Ehhez nem lesz másra szükségetek, mint egy kis angol (vagy japán) nyelvtudásra, sebészi precizitásra, valamint vérre, verítékre és könnyekre.

A fizetség azonban gyermekeitek, párotok mosolygó arca, örömmámortól csillogó szeme lehet, ami nagyjából annyit ér, mint a vatikáni valuta (Isten fizesse meg!), azaz kedves emlék. De megéri érte ennyi gürizni?

Normális embereknek igen.

Hozzászólások