Éjjeli randi és titkos háttéralku az Éden Hotelben

Úgy lopóztak, mint két titkosügynök

2015/05/14

Az éj leple alatt titkos alkut kötött egymással Orsi és Bence, hogy így biztosítsák be magukat az Éden Hotel fináléjára. Bence elárulta, hogy lesz még csavar a történetben, amiről ő tud, de a lány nem, és nem szeretné, ha szövetségükből bármi is kiderülne. A beszélgetés rövid volt, de tudják, mindketten a bennmaradással játszanak.

Elindult a nagy taktikázás az Éden Hotelben, vége a barátságoknak, vége a szövetségeknek, a játékban eljött a háttéralkuk ideje. Bence egyre jobban félti a helyét, ezért az éj leple alatt titkos randira hívta Orsit, aki titkosügynökként mászott ki az ágyából, bár Lokiék észrevették, ezért kénytelen volt valami alibit kitalálni.

A fiú biztosította arról, a ceremónián – mindenkinek meglepetést okozva – mögé áll majd, hogy legyenek egy pár, mert akkor “szép finálé elé néznek.” Úgy nézett ki, a szövetség megköttetett, bár Orsinál sosem lehet tudni, mert korábban összeszűrte a levet Gáborral, legújabban pedig Lokival is, amiről nem tudni, hogy mennyire taktika, és mennyire valódi érzelem.

Bence egyébként rendesen belehúzott, Gerivel is szövetkezik, és Peti szerint összevissza hazudozik – bár ez a kijelentés kicsit azért furcsa pont az ő szájából… Illetve figyelmeztette Orsit, hogy lesz még egy csavar a sztoriban, amiről csak ő tud.

Forrás: TV2

Hozzászólások