Éjszakai csobbanás az ország legjobb strandjain

Pénteken Strandok Éjszakája

2015/07/27

A forró nyári éjszakák legüdítőbb programjára készülhetünk péntek este, hiszen hatodik alkalommal jön a Strandok Éjszakája.

Mi a legjobb a nyárban? A strandolás! Melyik a legizgalmasabb napszak a nyáron? Az éjszaka! Mi a legjobb program a nyáron? Az éjjeli fürdőzés! Július utolsó éjszakája bizony tartogat izgalmakat, hiszen rengeteg strand és fürdő éjszakai nyitva tartással várja a vendégeit.

A hatodik alkalommal megrendezett Strandok Éjszakájához minden eddiginél több helyszín csatlakozik, és nem csak egy egyszerű meghosszabbított strandolást kínál, hiszen a csatlakozó strandok izgalmas programokkal várják a fürdőzőket.

IMG_9522

A kínálat évről évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják egyes helyszíneken a közönséget, de sok fürdő várja vizi discoval, animációs programokkal, habpartyval, latin-, brazil-, karib estekkel, vagy éppen látványos lézershow-val az éjszaka fürdőzni vágyókat.

És hogy pontosan hol csobbanhatunk július 31-én éjszaka? A részletes listát megtaláljátok a Magyar Fürdőszövetség honlapján (www.furdoszovetseg.hu), valamint a Facebook oldalukon. 

Hozzászólások