Eladó esküvői ruha – durva leírással

Nem biztos, hogy így szívesen megvennénk ezt a ruhát

2016/08/17

Vannak olyanok, akik szarkasztikus humorral viselik még a házasságfelbontást is. Egy hölgy az eBay-en árulja esküvői ruháját, hogy kifizesse válását.

Biztos veletek is előfordult már, hogy az eBay-ről rendeltetek valamit, és végül nem az lett, amire számítottatok. Rengeteg szórakoztató cikket olvashattunk már ezzel kapcsolatban, és képek tömkelege is bejárta a világhálót a félresikeredett vásárlásokról. Na de esküvői ruhát venni webes oldalról?! Van aki elad, tehát van aki megveszi. Ez a hölgy azonban nem árul zsákbamacskát habos ruháját illetően. Sőt, talán túl őszinte is.

Ahogy olvastam a hirdetést azon gondolkoztam, hogy oké, hogy a szarkasztikus humor egy csodálatos dolog, de vajon így ki fogja megvenni a ruhát? Mert én biztos nem tenném. Samantha Wragg 500 fontért (170 ezer ft) árulja gyönyörűszép ruháját az eBay-en, ami viszonylag reális ár. A képeken egy tipikus álom ruha látható: hatalmas szoknya, fehér csipke anyag, szűkített derék. A hozzá csatolt leírás viszont csöppet sem átlagos.

A szöveg így kezdődik: 

“A ruha remek állapotban van, csak ki kell tisztíttatni, hogy ne lehessen érezni rajta az árulás bűzét.” 

Előtte hozzáteszi, hogy mellesleg azért adná el sűrgősen a ruhát, hogy minél hamarabb fedezni tudja válásának a költségeit. Ezután szabadkozik, hogy csak két kép van a ruháról, de ezt is megindokolja azzal, hogy a többi fotót elégette, amint megtudta, hogy férje egy másik nővel él együtt. Őszintén szólva, együtt érzek. Csoda, hogy csak a képeket gyújtotta fel.

Majd így folytatódik: 

“Ha szeretnél egy ruhát, mely telis-tele volt álmokkal, mostmár viszont csak reményvesztettség és csalódottság övezi, ne habozz, megtaláltad! Ha bármi kérdésed lenne a ruhával, vagy a lelécelt férjemmel kapcsolatban, csak hívj!”

Ez talán egy kicsit erős… lehet nem véletlen nem akadt rá még jelentkező. Nem túl jó ómen egy házasságkötés előtt.

A teljes szöveg

Hozzászólások