Eláruljuk milyen lesz az Iphone 8!

Szabad hinni a pletykáknak vagy sem?

2016/11/08

Nem rég találgattuk milyen is lesz az új 7-es Iphone, hányat adnak majd el belőle, szeretni fogjuk-e. Most, hogy lecsengett az újdonság, jöhet a következő! 

Mikor jelenik meg az iPhone 8 az Egyesült Királyságban, és miben fog különbözni az iPhone 7-től? (Vagy iPhone 7s és 7s Plus lesz a neve?) És milyen műszaki adatokat és új funkciókat várhatunk az Apple új iPhone 8 és az iPhone 8 Plus készülékétől? Az iPhone 8 pletyka körvonalazódni kezd, ezért ebben a cikkben megpróbáljuk felgöngyölíteni a pletykákat az iPhone 8 brit kiadásának dátumáról (és onsale dátumáról), az árát, és az új funkciókat. Van egy csomó felfedezésére váró dolog, ezért kezdjük is.

Látszólagos megerősítést nyert, hogy végre az iPhone 8-as modellek között lesz egy OLED képernyő, és hogy az Apple egyik beszállítója már teszteli a vezeték nélküli töltés modulokat; október 27-én vitatták meg a részletes előrejelzéseket a VR –technológiával kapcsolatban . Egy október 25-i jelentés azt jósolja, hogy az iPhone 8-as teljesen új tervezés lesz: “egy nagy f ** ág”.  Az október 18.-i hírek szerint az Apple már megkapta a szabadalmat, amely lehetővé teszi, hogy keret nélküli iPhone-t hozzon létre, és az október 5.-i meetingen (egy Izraeli jelentés szerint)  2017-ben indítják útjára az új iPhone-t. Ming-Chi Kuo jóslata szerint az iPhone 8  üveg konstrukció lesz.

Egyes szakemberek azt jósolták, hogy az iPhone eladásai rosszul fognak állni, mert kevés új funkciót prezentálnak, és a designban sincs sok újdonság (ez átható is és érezhető is volt az iPhone 6 és 7-es széria köztöt). Ezzel ellentétben minden meg fog változni 2017-ben, amikor az iPhone 8 teljesen megújul, és radikális fejlesztéseket prezentál vásárlóinak.

A szakemberek nagy feneket kerítenek az új iPhone 8 elindításának. A Credit Suisse elemzői szerint az iPhone 8-ast fel kell szabadítani az iPhone 10 éves évfordulóján, 2017-ben (kihagyva az “S” generációt elismerésként, a nagy frissítéseknek köszönhetően) mivel több jelentős újítást prezentálnak. Például a teljes üveg OLED képernyő, az új és továbbfejlesztett rezgő visszajelzés, vagy a vezeték nélküli töltés, VR szemüveg, ideértve a kamerát, és processzort is. 

Kíváncsian várjuk! 

 

Hozzászólások