Elárulta vágyait a szexi Aleska

Most mindent megtudhatsz róla!

2015/03/19

Valószínűleg Aleska Diamond számára sem rejtély, hogy ha valaki meghallja a nevét, elsősorban felnőttfilmes múltja jut eszébe. Azonban a fiatal lány ezen változtatni szeretne.

Aleska Diamond annak ellenére, hogy még most is nagyon fiatal, több évet dolgozott pornószínésznőként, de már a múltjának tekinti. Sőt, nem is szeretné már, ha ezzel a szakmával azonosítanák, ami igencsak nehéz lesz, mert mint köztudott, ami az internetre felkerült, azt bárki, bármikor láthatja, Aleska pedig nem egy díjat bezsebelt és rengeteget filmet forgatott. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne kezdhetne új életet, amihez igencsak pozitívan áll hozzá.

– A pasik az interneten ma is rám találnak, milliárdos üzletemberek és átlagférfiak egyaránt. Pénzt ajánlanak, vagy ocsmány szavakkal írják le, legszívesebben mit csinálnának velem az ágyban. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy érzékeny és értelmes férfiak egyre többen kíváncsiak az új életemre, Sáfrány Emesére – mesélte Aleska.

– Ha lenne névjegykártyám, a nevem alá leginkább azt írnám, hogy önmegvalósító – folytatta a légtáncos, akinek udvarlója is van, írja a Story.

Itt még nagy volt az egyetértés (fotó: RTL Klub)
Aleska Puskás Peti karjában (fotó: RTL Klub)

– Egy ideje találkozgatunk, jó vele, de nem tudom eldönteni, hogy ő lesz-e az igazi. Pedig harmincéves korom előtt szeretnék családot alapítani, két gyerekre vágyom. Ehhez olyan pasi kell, aki figyel rám, akinek, ha csak úgy megemlítem, hogy de elmennék Visegrádra, akkor hétvégén fogja magát, és meglepetésszerűen oda vissza – tette hozzá Aleska.

B1339487Aleska Diamondnak megjelent őszinte hangvételű önéletrajzi kötete. Aleska nevét mindenki ismeri, de történetét vajon hányan?
Mennyien tudják, hogyan lett Emeséből, a kisvárosi álmodozó kamaszlányból Aleska Diamond, majd hogyan változott vissza hosszú, rögös, kalandos út után Emesévé?
Kevesen.
Tíz férfi – tíz pikáns, olykor vicces, olykor szomorú történet, mely felöleli az Aleska elmúlt 10 évét, a kamaszlánytól a legmagasabb díjakat kiérdemelt pornósztáron át, a mai Aleskáig, Emeséig. Tabuk nélkül, úgy, ahogyan az valóban történt.
Aleska Diamond első könyve kalandokban gazdag életének igaz történetét dolgozza fel. Őszinte és kitárulkozó, tükörbe néz, vallomást tesz a világnak és levonja a következtetéseket.

Hozzászólások