Elbúcsúztak L.L. Junior gyermekétől

2019/09/09

Ha lehet egy ilyen borzalmas eseményt szépnek nevezni, akkor azt kell mondjuk, hogy L.L. Junior és volt párja Csilla a lehető legszebb módon búcsúztak halálra gázolt, három éves gyermeküktől, Dávidkától.

A korábbi ellentéteket félretéve, egymást támogatva állt az énekes és gyermekei édesanyja a kisfiuk képei előtt a pénteki temetésen. Csillát úgy kellett eltámogatni a székéig, mert kis híján összerogyott a fájdalomtól. L.L. Junior édesanyjának reménytelen zokogásától volt hangos a Fiumei úti temető, ahol a kisfiút több ezren kísérték végső nyughelyére.

A temetésen a hozzátartozókon és rajongókon kívül megjelent Junior több zenész társa is, többek közt Zámbó Árpi, aki arról beszélt, felfoghatatlan egy szülő számára elveszíteni a gyerekét, és igazából a barátok is csak most, a búcsúztatón kezdik felfogni, hogy a kis Dávid nincs többé.

A szertartáson Pajor Tamás és Németh Sándor lelkészek búcsúztatták a gyermeket és a fehérbe öltözött gyászolókkal együtt imádkoztak. A temetésen Mága Zoltán és zenésztársai is tiszteletüket tették Dávidka és a gyászoló család előtt és zenei tudásukkal is hozzájárultak ahhoz, hogy a kisfiú méltó módon kapja meg a végtisztességet.

A TV2 riportját itt tekinthetik meg olvasóink:

 

Hozzászólások