Elbújtak a bútorboltban, életük éjszakája volt

Két srác, egy IKEA, egy felejthetetlen kaland

2016/08/31

Két srác gondolt egy nagyot, majd fogták a cuccukat, egy raklap energiaitalt, egy kamerát, és elbújtak az IKEA-ban zárás után. Hogy miért? Mert yolo.

Mióta különféle videókból meg lehet élni, az internet népe folyamatosan igyekszik maradandót alkotni. Elvétve ugyan akad is néhány eredeti ötlet, de a legtöbb csak a már sikeres youtuberek és vloggerek koppintása, esetleg humornak szánt mezei bunkóság. Aztán vannak olyanok is, mikor az egészet a véletlen és az élet szüli, az emberek pedig jókor vannak jó helyen. És persze vannak az olyanok is, amiket nem is a siker miatt készítenek, hanem csak szórakozásból, de végül felkapja őket a világháló. Így járt ez a két srác is, akik valami olyasmit vállaltak be, amire titkon mindenki gondolt már: elbújtak az IKEA-ban éjszakára.

És ennyi. Semmi egyértelműen színlelt konfliktus. Nincsen félpercenként beszúrva egy erőltetett poén. Nem tesznek kárt senki tulajdonában. Egyszerűen csak fiatalok, és élvezik életük legnagyobb, mégis teljesen ártatlan és ártalmatlan csínytevését. Olyan őszinte boldogság süt az arcukról, olyan kölykös huncutság csillan meg a szemükben, amitől az ember akarva-akaratlanul is elmosolyodik, és picit magára vesz az izgalmukból. Szinte haraphatja az izgalmat, mikor először lapulnak meg egy szekrényben, érzi az ágy rugóit a talpa alatt, mikor képzeletben együtt ugrál rajta a srácokkal. 

Az ilyen videókat kifejezetten szeretjük. A srácoknak pedig további kalandokat kívánunk, ehhez hasonlóan színeseket és élvezeteseket!

Hozzászólások