Eldőlt az italtól mámoros riporter sorsa

Nem rúgják ki a részeges riportert!

2017/07/10

Bencze Péter nagy port kavart a szombati bejelentkezésével. Az MTVA a Balatoni nyár című műsorában jelentette be mi lesz a részeges riporter sorsa.

Minden idők egyik legviccesebb közszolgálati pillanatának lehettek részesei, akik nyomon követték Bencze Péter szombati bejelentkezését a bajai halászléfőző versenyről. Az MTVA a Balatoni nyár című műsorban jelentette be, mi lesz a riporter sorsa.

Szombaton az M1 munkatársa Bencze Péter enyhén illuminált állapotban jelentkezett be a helyszínről, majd átadta a szót az egyik versenyző csapat tagjának, aki szintén nem átlagos válaszokat adott. Először Orbán aranyköpését idézte – sokan vagyunk, de nem elegen -, majd “népszopásról” beszélt, visszautalva a köztévé egyik korabeli klasszikus bakijára.

Az adás szerkesztői rövidesen úgy döntöttek, hogy mindenki jobban jár ha azonnal megszakítják az adást. Hétfőn a Balatoni nyár című műsorban bejelentették:

három hónapra leveszik a képernyőről.

Bencze a műsorban elmondta, vírusos megfázása miatt gyógyszert szedett, és elfogadott EGY pálinkát, valamint a nagy meleg is megsuhintotta. Ennek eredménye az alábbi felejthetetlen anyag:

 

(forrás, fotó: blikk.hu) 

Hozzászólások