Eldőlt: Ibrahimovic sajátos stílusban jelentette be új klubját

Zlatan Ibrahimovic távozik a Machester United csapatából

2018/03/23

Zlatan Ibrahimovic csütörtökön hivatalossá tette, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott a Manchester Uniteddel. Most kiderült hol folytatja karrierjét!

A bejelentéssel egy időben olyan sajtóhírek jelentek meg, hogy a svéd csatár az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxyben folytatja a pályafutását. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, ám a Los Angeles Times napilap mai számát lapozgatva biztos, hogy Ibrahimovic David Beckham korábbi csapatához szerződött.

Dale Johnson, az ESPN FC szerkesztője a Twitteren tett közzé egy képet, amelyen az látszik, hogy Ibrahimovic egy teljes oldalas hirdetést vett ki a Los Angeles Times mai számában. A hirdetésben az aláírása fölött csak annyi áll: „Kedves Los Angeles! Szívesen!”

Az újság sportrovatában egyébként már Galaxy-mezben pózol a svéd csatár:

A klub részéről a hivatalos bejelentés még nem történt meg, ám a hírt Kevin Baxter, az LA Times sportújságírója is megerősítette, sőt, a 36 éves támadó a lap hasábjain beszélt is terveiről.

„Azután, hogy Európában 33 trófeát nyertem és a világ legjobb csapataiban, a világ legjobbjaival játszottam együtt, az Egyesült Államokba akartam jönni, hogy itt folytassam a pályafutásomat – idézi a lap Ibrát. – Azt akartam, hogy az emberek itt is élvezzék a játékomat és a Galaxyt választottam.”

Dan Beckerman, a Galaxy anyavállalatának elnöke egyértelműen nyilatkozott: azt mondta, Ibrahimovic lesz az egyik legnagyobb sztár Hollywood városában.

forrás

Hozzászólások