Eleged van a locsolókból? Ezt nézd!

Pikáns, vicces vagy megható - húsvéti filmajánló

2015/04/03
Húsvétkor ha unjuk már a locsolókat vagy enni sem bírunk már többet az ünnepi lakomából, szuper filmekkel is elidőzhetünk. Ha a tv-ben nincs az igényeinknek megfelelő műsor, ne keseredjünk el, van más megoldás!
Húsvétkor általában a televízióban is igyekeznek olyan kínálatot nyújtani a csatornák, amelyek az ünnephez illenek, vagy éppen a nyugalmas és hangulatos családi együttléthez tökéletesek lehetnek. Azonban az is előfordulhat, hogy nem találunk az ízlésünk megfelelő műsort a tv-ben, ilyenkor jöl jöhetnek a következő, húsvéti hangulatot árasztó filmek vagy mesék.
Összeállításunkban kicsiknek is nagyoknak is ajánlunk szórakoztató filmeket.

A Passió:

Mel Gibson egyik legnagyobb vihart kavart filmje. Sokan hatásvadásznak tartják, megvádolták azzal, hogy túl véres, túl hosszú. Egy másik nézőpont szerint túl objektív, naturalista és ezek miatt megrázó. Nos ezek alapján nehéz eldönteni, hogy milyen film ez.

Pom-pom A csipogó húsvéti tojás:

Pom-Pom és Picur kalandjainak húsvéti epizódja, amely igazi üdítő és tanító jellegű kikapcsolódás lehet a gyerekeknek.

Kellemes húsvéti ünnepeket

Minden egyes húsvétkor látható valamelyik csatornán. Jean Paul Belmondo ebben a vígjátékban egy Casanovát alakít, aki éppen egy 18 éves lány fejét kívánja elcsavarni, akit egyébként Sophie Marceau alakít. Ám lebukik a felesége előtt. Így a főhősünk kénytelen azt mondani nejének, hogy a lányka az ő lánya.

Barabás:

A történet a Bibliából való, húsvét napján Jeruzsálem népe megkegyelmezhet egy halálraítéltnek, a tömeg Jézus helyett Barabást választja, akit így – a törvények értelmében – Poncius Pilátus, római helytartónak szabadon kell engednie.

Hozzászólások