Éleszd fel a szerelmet Feng Shuival

Hogyan erősítsd meg a kapcsolatodat a szerelem tárgyaival

2014/10/19
Éleszd fel a szerelmet Feng Shuival

A Feng Shuiról tudjuk, hogy több ezer éve iránymutató a keleti emberek életében. Azzal, hogy hogyan rendezzük el a teret magunk körül, milyen tárgyakkal vesszük körül magunkat, nagyban befolyásolhatjuk családi életünket, anyagi jólétünket, szerelmi életünket is. A szerelem, a párkapcsolatok életünk egyik legmeghatározóbb része, ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a Feng Shui segítségével hogyan tehetjük jobbá, boldogabbá azt.

78725148

 

Ki gondolná, hogy a lakás elrendezése is befolyásolhatja a szerelmi életünket? A kínaiak bölcsessége nem csupán a tér elrendezésére korlátozódik – a legfontosabb a belső egyensúly, a rend elérése. Hiába teszünk a megfelelő helyre bizonyos tárgyakat, ha diszharmónia uralkodik. A Feng shui segítségével könnyen szerezhetünk új szerelmet, de ha mi még nem állunk készen a kapcsolatra, akkor bizony hiába a sok szerelmes férfi szív. Ha lélekben már készen állunk egy új kapcsolatra, vagy a régi megjavítására, akkor vágjunk csak bele.

166123132

Csodálkozunk, ha költözés után például nem működik, vagy megromlik a kapcsolatunk. A feng shui szerint a szerelem sarok mindig az adott lakás, udvar, szoba jobb felső sarka – amennyiben 9 egyforma egységre osztjuk a teret. Ezt a sarkot kell megerősíteni a különféle tárgyakkal, szerelmet szimbolizáló kis ereklyékkel.

A kapcsolatot megrontja, tehát semmiképpen ne legyen itt elhelyezve: minden, ami magányos, egyedüli, egyedül álló tárgy, kaktusz, törött tárgyak, válási papírok, nem működő órák, korábbi kapcsolatokból szerzett tárgyak.

A szerelem sarok erősítése.

A szerelem sarok színei: rózsaszín, vörös, narancssárga.

A szerelmet erősítő szimbólumok: páros tárgyak, úgymint: delfin pár, pillangó pár, ölelkező szobor, galamb pár, mandarin kacsa pár (a hűség szimbóluma), minden, a szerelmünket szimbolizáló tárgy: közös fotóink, jegygyűrűt tartsuk itt (amennyiben házas társunkkal való kapcsolatunkat akarjuk javítani). Ezeket helyezzük el úgy, hogy jóleső érzést keltsen, harmóniát alkosson. A kihelyezett képek azok legyenek, amelyeken boldogok vagyunk együtt, vagy annak a képét helyezzük ide, akivel boldogok szeretnénk lenni.

A hal és az arany színű tárgyak alapvetően a gazdagság sarok (bal felső sarok) szimbólumai de jót tehetnek itt is, amennyiben az érzelmi, szerelmi életünket kívánjuk gazdagítani.

Ametiszt, hegyikristály, rózsakvarcból készült tárgyal elhelyezése.

Amennyiben a szerelem sarok hiányzik a házból (L-alakú az épület agy a lakás és pont ez hiányzik), akkor a környezetét erősítsük meg a szerelem szimbólumaival – ilyen díszeket, képeket helyezzünk a falra és rakjunk fel tükröt is, amely megnagyítja a térnek ezt a részét.

Bárhol is legyen a szerelem sarok, ügyeljünk a tisztaságra és a rendre. Ide kerüljenek a boldogságot, a szerelmet szimbolizáló tárgyaink és a páros tárgyak. Az egészet uralja a harmónia, hogy ez a harmónia a lelkünkben és a kapcsolatunkban is elfoglalhassa a helyét. (forrás: blush.hu)

Hozzászólások