Életben marad Whitney Houston lánya?

A halálhírét keltették, de csoda történt

2015/02/13

Miután február elsején eszméletlenül találtak rá a fürdőszobában Whitney Houston 21 éves lányára, nem sokkal később a sajtó már a halálhíréről számolt be. Botrány is lett az esetből, ráadásul Bobbi Kristina Brown a családja szerint egyre jobban van: már a szemét is kinyitotta.

Pár nappal a csaknem végzetes baleset után a Daily Mail exkluzív információkra támaszkodva azt írta, hogy Whitney Houston 21 éves lányát lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. Az apa, a mellette virrasztó Bobby Brown őrjöngött, hiszen szó sem volt ilyesmiről, bár az orvosok a barátok szerint valóban úgy nyilatkoztak, hogy már nem tudnak segíteni.

Aztán jöttek az olyan, még meredekebb pletykák, miszerint Bobbi Kristina Brownt édesanyja halálának évfordulóján, február 11-én akarják lekapcsolni, de az igazság ennél jóval szívderítőbb. Családja szerint ugyanis a lány életjeleket ad, nagynénje, Leolah Brown elárulta az is, hogy már kinyitotta a szemét.

whd1
Bobbi Kristina Brown

Ugyanakkor azt is határozottan cáfolta, hogy az orvosok azt mondták volna nekik, hogy már semmit sem tudnak tenni az érdekében, csak az ima segít, és jobban teszik, ha elbúcsúznak tőle. “Számtalan jele van annak, hogy rendbe jön. Azokkal ellentétben, amiket az emberek az interneten mondanak, Krissy jól van” – nyilatkozta Leonah.

A nagynéni azt sem hiszi, hogy Bobbi Kristina öngyilkos akart volna lenni. “Krissy sosem tenne olyasmit, amivel saját magát bántja. Túlságosan szerette az életet, és rengeteg dolga volt még itt. Túl sok dolog állt még előtte az életben.”

A külföldi sajtó ugyanakkor nagyon rajta van a témán, szinte percről percre tudósít, de a gyakran ellentmondásos hírek miatt nem igazán lehet tudni, kinek is hihetünk. Napról napra változnak a hírek, mindenesetre az a tény, hogy egy csalástag nyilatkozott, végre hiteles információnak tűnik Bobbi Kristina Brown állapotáról.

Hozzászólások