Életleckék, amiket megtanultál

Ingyenes LélekLazító foglalkozás

2016/09/15

Az emberi lélek érdekes dolog. Sokak szerint nem létezik, sokak szerint kifejezetten valós. Az biztos, hogy nem árt, ha kicsit figyelünk rá, a saját érdekünkben!

Mind hibázunk, és mások vagyunk. Olykor nehezen fogadjuk el, hogy hiába próbálkozunk, vannak olyan dolgok amik nem mennek, és talán soha nem is fognak menni. Nézd meg magad jobban, nem fogsz mindenkinek megfelelni, nem is tudsz, talán nem is kell. Lehet egy kicsit fájni fog amikor rájössz erre, a lényeg, hogy ne bánts másokat, mert ha felismered a hibáid, talán tudsz változtatni , vagy az is lehet, hogy rájössz az nem is hiba.

via Facebook

Ne akarj megfelelési mintában élni, vállad ha valamit kimondasz, illetve gondolsz, hiszen az is Te vagy ha nem is olyan pozitív néha, de ez mind a fejlődésed része. Fogadd el magad, hogy nem vagy tökéletes és azt, hogy soha nem is leszel az, mert akkor nem itt élnél a földön hanem, már fentről tanítanád az embereket! Valójában Te vagy az egyedüli aki olyan mint Te. Hasonló lehet, de ilyen CSODA nincs még egy.

Nehéz a bocsánat, sajnálom, szeretlek, és a segítség szavak kimondása olykor, mert neked is vannak érzéseid és olykor nem olyan előremutató gondolataid! De ez is Te vagy! Légy nyitott magad és a világ felé.

Merj hibázni, hiszen az is belőled származik a hiba egyszer csak ki lesz javítva és egy megoldássá alakul, ami maga a tanulás NEKED!

A Facebookos esemény ITT érhető el

Hozzászólások