Életre kelt raklap design

Vintage hangulatban

2015/08/06

A raklap egy rendkívül sokszínű, könnyen használható elem, ami minket is folyamatosan elcsábít. Képtelenek vagyunk ellenállni a jobbnál jobb ötleteknek, most is hoztunk neked párat.

Ahogy azt már korábban is mondtuk, a raklap egy sokoldalú elem, csak tudni kell a megfelelő módon használni. Bárki, akinek kétségei vannak efelől, nézze meg korábbi ötleteinket, de ezekből az új megoldásokból is csemegézhet. Számtalan variációja létezik, könnyedén felhasználható az otthonunkban, a lakás bármely részén, a kertben is rendkívül praktikus eszköz. De titka nemcsak ebben rejlik. Kreativitásodat úgy is kiélheted, hogy egy egészen új életérzést kölcsönzöl neki, vagy létrehozol belőle egy használati eszközt.

Desing elemnek, bútornak, kiegészítőnek sem utolsó, hiszen a raklap strapabíró, könnyen lehet bánni vele, csak egy kis fantáziára van szükség. Ragadj ecsetet, fess rá néhány mintát, a kedvenc idézetedet, vagy csak inspiráló szavakat. Adj neki vintage hangulatot a pasztell színek felhasználásával. Készíts bögretartót néhány akasztó segítségével, vagy szép megoldás az otthonodban, ha például a hangulathoz illő fürdőszobában törülközőtartót készítesz belőle.

Mutatunk is néhány ötletet, hogy tovább bővítsük a tárházadat.

raklap2

raklap3

raklap4

raklap5

raklap

Hozzászólások