Életveszélybe kerülhet Sebestyén Balázs felesége

Nem kapott malária elleni oltást

2014/10/08

Sebestyén Balázs felesége a hatodik hónapban jár második babájukkal, ennek ellenére vállalta a 12 órás repülőutat, az afrikai klímaváltozást és az egyik legveszélyesebb betegség, a malária kockázatát – várandósan ugyanis nem kaphatta meg az ellene szükséges védőoltást.

Amikor augusztusban kiderült, hogy Viki ismét babát vár, Balázs bizonytalanul nyilatkozott arról, kedvese és első közös kisfiuk, Benett elkíséri-e őt a Celeb vagyok, ments ki innen forgatására. Később úgy volt, hogy a család csupán meglátogatja a családfőt, de itthon várják meg, amíg a két hónapos forgatási időnek vége. Most azonban Viki úgy döntött, Benettet itthon hagyva férje után utazik.

Balázs és felesége
Balázs és felesége (fotó: Kiskegyed)

Csakhogy a Dél-Afrikába utazóknak több védőoltást is meg kell kapniuk azért, hogy biztonságban legyenek a fekete kontinensen. Ilyen a hepatitis A és B, a tífusz és a malária elleni oltás – csakhogy ez utóbbit várandósan nem lehet megkapni, mert káros lehet a baba és a mama májára is. Köztudott pedig, hogy a dzsungelben az egyik életveszélyes betegségét a maláriaszúnyogok hordozzák.

Vikinek és Balázsnak ráadásul nem sok idejük lesz egymásra: a műsorvezető reggel 6-tól a Class FM rádióműsorát vezeti élőben Afrikából, a délutánt pedig az esti műsorra való felkészüléssel és a bátorságpróba felvételével tölti. Este 9-től pedig minden nap élőben jelentkeznek Vadon Janival az előző nap összefoglalójával.

Hozzászólások