Életveszélybe került Baby Gabi

Borzasztó időszakon ment keresztül

2015/10/22

Nehéz titkot cipelt eddig magával Baby Gabi: az énekesnőnél két, tenyér nagyságú daganatot fedeztek fel az orvosok.

Vakbélgyulladásra gyanakodtak Baby Gabi orvosai, az énekesnő azonban végül az onkológián kötött ki, ugyanis két hatalmas daganatot fedeztek fel a hasában. Több műtétet is elvégeztek rajta, ám ő egy pillanatra sem veszítette el a hitet, hogy le tudja küzdeni a halálos kórt.

„Le akartam tenni a gyógyszert, amikor akkoriban szedtem, de szinte azonnal rosszul is lettem, és kezdődött elölről minden. Vakbélgyulladás gyanújával vittek kórházba, majd a műtét után mondták, hogy át kell mennem Budapestre az onkológiai intézetbe. Amikor megkérdeztem, miért oda kell mennem, annyit válaszoltak: mert ott kezelik a rákos betegeket – emlékezett vissza Baby Gabi az Aktívban, akinél végül jóindulatú daganatot diagnosztizáltak.

Az énekesnőt ebben az időben válogatták be a Baby Sistersbe, de a rajongók semmit sem vehettek észre a betegségéből. Pedig nem csak saját egészsége miatt kellett aggódnia: 18 éves volt, amikor megtudta, hogy édesanyja rákos. A család igyekezett megkímélni Gabit, ezért nem árulták el neki, hogy rajta már nem lehet segíteni.

„Nem értettem, hogy a környezetemben miért sír mindenki, amikor én annyira pozitív voltam: mondtam, hogy hamarosan itthon lesz, együtt veszünk neki parókát és majd meggyógyul. Nem sokkal később meghalt. Antidepresszánsokat és nyugtatókat kellett szednem, mert már fizikai tünetei voltak a traumának – mesélte az énekesnő, akinek már sikerült lezárnia ezt a borzasztó időszakot, de néha vannak nehéz pillanatai.

Hozzászólások