Életveszélybe kerültek Majkáék

Majdnem tragédia történt a klipforgatáson

2015/06/23

Kis híján tragédiába torkollott Majka legújabb klipjének forgatása: épp egy vasúti hídon vették fel a jelenetet, amikor észrevették, hogy jön a vonat. A szerelvény a vészfékeknek köszönhetően megállt, ám a rizikós helyzetben életveszélybe került Pápai Joci napokig a történtek hatása alatt állt.

Szicílián forgatta legújabb klipjét Majka, aki ezúttal a Megasztár korábbi felfedezettjével, Pápai Jocival közösen dolgozott az új dalon, a „Amikor a test örexik” című számon, aminek a megjelenése után néhány nappal már több százezres volt a nézettsége. A fiúk öt napot töltöttek az olasz szigeten, ám azt maguk sem gondolták, hogy a nyaralásnak is felérő munka közben életveszélyes helyzetbe kerülnek.

„Az egyik jelentben Joci a síneken sétál egy hídon, de nem vettük észre, hogy jön a vonat. Mi a stábbal épp a drón felvételeit néztük, nem láttuk meg, hogy a hatalmas szerelvény befordul a kanyarban – szerencsére egy kissrác, aki velünk volt, el kezdett ordítozni, hogy jön a vonat. Joci ott ragadt a sínek között, és 2-3 másodperce volt, hogy összehúzza magát egy pici helyen a hídon. A vezetője azonnal behúzta a vészféket, így a szerelvény olyan 600 méter után megállt. Joci két napig a hatása alatt volna, agyon nehezen tudta túltenni magát rajta. Mondjuk nem csoda, tényleg majdnem tragédia lett a vége – árulta el a Mokkában Majka.

A rapper az öt napos, halálfélelemmel fűszerezett munkát egy családi kirándulással pihente ki Szardínián.

Olvass még Majkáról!

Hozzászólások