Életveszélyben Katalin hercegné és babája

Súlyos következményekkel járhat betegsége

2014/10/12

Már a harmadik hónapban jár Katalin hercegné születendő gyermekével, de egészségügyi állapota miatt sajnos fennáll a vetélés esélye is, ezért állandó orvosi felügyeletre van szüksége.

Júliusban került nyilvánosságra, hogy Vilmos herceg felesége ismét állapotos. Akkor még hivatalosan nem jelentették be, de azóta erre is sor került.

Most azonban világszerte a brit királyi család legifjabb tagjáért aggódnak az emberek, ugyanis egészségügyi állapota miatt életveszélybe került Katalin hercegné és születendő gyermeke is. Jelenleg szülei ápolják otthon, alternatív gyógymódok használatával, de orvosi felügyeletre is szükség van, ugyanis az infúziós kezelés is indokolt.

„Katalint egyelőre édesanyja, Carole ápolja. Az interneten talált alternatív gyógymódokkal, teákkal és egyebekkel próbál lányán segíteni” – tájékoztatta a Daily Mailt a brit királyi család egyik alkalmazottja, amiről a Blikk is beszámolt.

Vilmos herceg felesége már második babáját várja, így tisztában van azzal, hogy a terhesség milyen tünetekkel jár. A kezdeti rosszul létek csak nem enyhültek, sőt olyan súlyossá vált állapota, hogy egy nap akár harmincszor is hányhat, aminek kiszáradás lesz a következménye – ezért biztosak abban, hogy valamilyen betegséggel küzd a szervezete. A méreganyagok felgyülemlése sajnos vetéléshez, vagy akár koraszüléshez is vezethet.

Hozzászólások