Életveszélyben volt a Got Talent zsűritagja

Horgas Eszter megjárta a poklot

2015/10/22

Megjárta a poklot Horgas Eszter első házassága alatt: a Hungary’s Got Talent zsűritagja életveszélyes helyzetekbe került volt párja bántalmazása miatt.

Borzasztó élményekkel gazdagodott Horgas Eszter, aki fiatal lányként 20 évesen adta a fejét a házasságra, mert ezt hitte, megtalálta az igazit. Ami még ennél is szomorúbb, hogy sokáig azt hitte: a bántalmazással teli életbe bele kell törődnie, hiszen az esküt nem lehet felbontani.

„Aki igent mond, aki szeret, az kiszolgáltatott a másiknak. Kölcsönös esetben ez a legjobb dolog a világon! De ha a másik csal, hazudik, rombol, bánt, tönkretesz, akkor sebekkel tele vergődünk. A fájdalmakat, a csalódást megbocsájtani nem tudtam, elengedni igen. Hagyni, hogy az élet új szépségekkel, élményekkel, szerelemmel megtalálhasson. Ha egy nőt bántanak, a legszentebb dolgok, amikor állapotos vagy gyermeke születik, megtelnek félelemmel, erőszakkal, könnyekkel, az nem bocsájtható meg. Egyszer csak el mertem hinni, hogy az az élet, ami mellett hitet tettem, élhetetlen. Csaknem tönkrementem abban, hogy feloldjam magam az esküm hatalma alól” – vallotta be Horgas Eszter a Bestnek.

Anya és lánya :) <3

Szerző: Lili Somogyi2012. december 20.

A fuvolaművésznek még egy borzasztó időszakon végig kellett mennie: amikor egyedül maradt két kicsi lányával.

„Hihetetlen bátorságra és erőre volt szükségem ahhoz, hogy egyáltalán fel tudjak kelni az ágyból. Soha nem felejtem el azt a hajnalt, amikor kinyitottam a szememet, és néztem a két kicsi gyermekemet, akik ott szuszogtak mellettem. Potyogtak a könnyeim, és borzasztóan féltem. Örült erővel kellett tartani magam, mert elképzelni sem tudtam, hogyan mászunk ki abból a beláthatatlanul mély és rideg helyzetből, ahová kerültünk” – emlékszik vissza Eszter, akinek épp a lányai segítettek a talpra állásban.

Hozzászólások