Életveszélyes fenyegetést kapott Vastag Tomi

Az énekes nem veszi komolyan

2014/09/28

Vastag Tomi miatt eddig soha nem látott biztonsági intézkedéseket foganatosít a TV2, ugyanis az énekest testvére rajongója életveszélyesen megfenyegette.


A Sztárban sztár a sikeres menetelés mellett komoly fenyegetést is jelent az énekesnek. Csavar a dologban, hogy Tomit testvére, Vastag Csaba miatt fenyegették meg.

A fanatikus hölgy levelében fenyegette meg Tomit, amelyben ígéretet tett, hogy hátba szúrja, mert szerinte ő hiúsította meg szerelmét Csabival. Természetesen tudjuk, hogy kire kell figyelni. Nekem az a dolgom, hogy mindezt komolyan vegyem” – mondta a Borsnak Posztobányi Andor, a Vastag testvérek menedzsere.

Vastag Tomi mint Cher
Vastag Tomi mint Cher

Vastag Tomi nem tulajdonít nagy jelentőséget az ügynek, ám menedzsere már megtette a szükséges lépéseket, a rendőrségen bejelentést tett.

Nagyon sokat segítenek nekünk a rajongóink, de sajnos köztük is vannak olyanok, akik nem ismerik a határokat. Igyekszem az ilyen esetekkel nem is foglalkozni” − jelentette ki Tamás.

A TV2 komoly biztonsági intézkedések mellett, kiemelt védelmet biztosít az énekesnek a ma esti Sztárban sztár idejére, hiszen az őrült rajongó akár a stúdióban is megjelenhet. Bár a lányt már azonosították, de a hatóságok csak akkor tehetnek hivatalos lépéseket, ha tettlegességig fajul az ügy.

Hozzászólások