Elhagyja az országot Hien

Vajon hogyan tovább?

2015/05/17

Annak ellenére, hogy Hien egyre sikeresebb Magyarországon és sorra nyeri a díjakat, az énekesnő mégis úgy döntött, elhagyja az országot. Mi lesz így a rajongóival?

Pár napon belül Hien elköltözik Magyarországról és belevág élete legnagyobb kalandjába. Amerikába költözik, hogy Bostonban megkezdje tanulmányait a Berklee egyetem zeneszerző szakán, írja a Hír 24.

hien

A fiatal énekesnő az utazás előtt már semmi mással nem foglalkozik, mint a barátaival és szeretteivel, akikkel megpróbál minél több időt együtt tölteni.
Hient az utóbbi dőben igencsak sokat lehetett együtt látni a The Carbonfools frontemberével, Fehér Balázzsal. Az ezidáig nem derült ki, hogy esetleg több is van közöttük barátságnál, de a fotók eléggé közeli viszonyról árulkodnak.
Vajon mi lesz ezzel a jó kapcsolattal, ha Hien búcsút int az országnak?

14087_879486832109376_6195545230407399628_n
Az énekesnő azonban csak a tanulmányairól és a jövőképéről mesélt, minden mást titokban tart.

Nincs tervem arra, hogy milyen sikereket akarok kint elérni. Azt majd úgyis a sors hozza. Kint biztosan nem fogok nekiállni újra felépíteni magamat, mert tanulni akarok. Nem azért megyek ki, hogy én ott sztár legyek, csak ki akarom próbálni, hogy milyen az élet máshol. Nem tudom, hogy milyen Amerikában lenni, mert még nem jártam ott soha. Majd meglátjuk, lesz-e honvágyam, mennyire igénylem majd, hogy sokat legyek Magyarországon” – mondta a volt megasztáros, aki  legközelebb augusztus 15-én jön vissza.

Hozzászólások