Elhagyták Kállay Saunders Andrást

Egyedül maradt az énekes

2015/05/20

Kállay Saunders András most joggal mondhatja, hogy rájár a rúd, hiszen nem elég, hogy a állítólag komoly verekedésbe keveredett, még a stábja is magára hagyta. Mi lehet a háttérben?

Hirtelen, egyik napról a másikra szűnt meg Kállay és stábja közös munkája. Vajon a verekedés állhat a háttérben?
Munkatársai szerint nagyban megnehezítette a közös munkát, hogy a volt megasztáros úgy tűnik nem tanul a hibáiból, és sorozatosan rossz döntéseket hoz. A mellette és érte dolgozók egész egyszerűen belefáradtak a pesztrálásába, írja a Bors.

Hétfőtől nem én viszem Kállay-Saunders András sajtóügyeit – közölte röviden Konczlik Lilla, Kállay egykori sajtósa.

A menedzser, Piskor Zoltán, „Pite” ha­son­ló­an szűkszavú volt.

Már nem vagyok kompetens András ügyeiben – mondta a menedzser és hozzátette, a legutóbbi balhénak semmi köze az elváláshoz.

kallaysaunders_andras

Saunders telefonon napok óta elérhetetlen, de közösségi oldalán rendszeresen posztol, többek között a verekedéssel kapcsolatban.

Arra kelek fel hogy van egy millió üzenetem, mindenki kérdezi “András jól vagy?” Ahogy mondom sokszor a rossz hír az a jó hír, a túlzás az ami elkapja a néző szemét és ez miatt elolvas egy cikket vagy megveszi az újságot. Hogy mindenki lenyugodjon NINCS SEMMI BAJOM! A mosdóban voltam, mostam a kezemet, közben belém kötöttek ok nélkül. Miközben állok a mosdónál, oldalról sunyiban megpróbalt valaki ütni, nem sikerült úgy ahogy tervezte, mivel nem voltak a személyek normális állapotban. Oda jött a biztonsagi őr, ellökték, hogy ne legyen bajom ÉS KÉSZ. Nem védem ezeket az embereket, de Nem volt semmilyen verekedés. Úgyhogy mindenki nyugodjon le, nincs semmi baj.”

Hozzászólások