Elhunyt Bajor Imre

Ma hajnalban, 57 évesen adta fel a küzdelmet a színész

2014/08/06

Sokan aggódtak Bajor Imréért, akiről a napokban azt olvashattuk, hogy javult az állapota. Kedden este már nagy fájdalmai voltak, szerda reggelre pedig örökre lehunyta a szemét a színész.

Hónapok óta agydaganatban szenvedett Bajor Imre. Többször kórházba is került, de általában felesége ápolta otthonában. Csak családja és közeli barátai látogatták, akik viszonylag rendszeresen tájékoztatták a rajongókat a színész aktuális állapotáról.

Koós János pár héttel ezelőtt így nyilatkozott a Kiskegyednek: „Nekem ott van nyaralóm, és amikor csak tehetem, benézek hozzá. Mit lehet mondani egy ilyen súlyos betegről? A körülményekhez képest éppen jól volt, az ágyában fel tudott ülni és nézte a tévét. A magunk stílusában még váltottunk is pár vicces mondatot. Otthon volt a felesége is. Ildi csodálatos asszony, az élete több mint fél éve másról sem szól, csak Imrére figyel a nap 24 órájában. Most is ápolta őt, szépen beszélt hozzá. Mindössze 5-6 percet voltam náluk látogatóban, nem akartam tovább zavarni. Megszorítottam a barátom kezét, elbúcsúztam tőle. Ez egy ilyen fránya betegség, hol jobban van az ember, hol rosszabbul. Nagyon bízom benne, hogy láthatom még őt jobb állapotban. Az utolsó pillanatokig reménykedem.”

A Bors információi szerint – amit két forrásból is megerősítettek – sajnos szerda reggelre tragikus véget ért Bajor Imre betegségével folytatott harca. A színész a végsőkig küzdött, ugyanis a hagyományos mellett, alternatív gyógymódokat is kipróbált. A hír sokkolta a családját, a barátokat és a kollégákat is.

Nyugodjon békében!

bajorimre2

Hozzászólások