Elhunyt Fésűs Nelly párja?

Hagyatéki eljárást akartak indítani

2016/01/14

Mintha egy rémálomba csöppent volna Fésűs Nelly párja: Vajtó Lajost felhívták az önkormányzattól, hogy mivel meghalt, elindítanák a hagyatéki eljárást…

received_2491012060986581

Az üzletember mélységesen felháborodott, amikor az önkormányzat munkatársa felhívta őt.

Azt mondta az ügyintéző, örült, hogy én vettem fel a telefont, mert a legrosszabbra is felkészült, és tudja, hogy van egy pici kislányom, nagyon aggódott értünk. Na, így derült ki, hogy a bankom szerint meghaltam. Nem akartam hinni a fülemnek” – mesélte döbbenten a Borsnak Vajtó Lajos.

Fésűs Nelly és család
Vajtó Lajos nagy boldogságban él a családjával

Vajtó Lajost azért “nyilvánította” halottnak a bankja, mert amikor egy egyeztetés miatt keresték, nem tudták elérni. Ezt követően jelentette az önkormányzatnak, ezért indította volna el a hagyatéki eljárást a hivatal. 

Mérhetetlen dühre gerjedtem, és írtam nekik egy hosszú, nem túl megértő levelet. Erre válaszul azt kaptam tőlük, hogy az éves egyenleg-ellenőrzésnél nem találtak otthon, az egyik lakó pedig azt mondta, meghaltam. A vicc az egészben, hogy megszabadulni sem tudok tőlük, ha ki akarnám venni a pénzemet és felszámolni a számlámat, az jókora költséggel járna. Még én fizessek nekik, amiért hibáztak? Nevetséges! Ha az önkormányzatnál nem olyan lelkiismeretesek, hogy felhívnak, élek-e még, akkor elindul a hagyatéki eljárás? Mondanom sem kell, hogy a családom hogy érezte magát” háborgott – teljesen jogosan – Fésűs Nelly párja.

Olvass még Fesűs Nellyékről!

Hozzászólások