Éliás Gyula Jr. különleges koncertre készül

Te se hagyd ki a Stereo Chef Bulit november 12-én!

2014/11/11

Egy igazán különleges koncertre készül Éliás Jr a Stereo Chef étteremben. Saját stílusát “jazzesen popos és poposan jazzes”-nek minősíti.

Éliás

Éliás Gyula alias Éliás Jr. a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége. Nemcsak meghitt duóban, hanem egy igazán pörgős trióban, vagy az egyedülálló koncertélményt adó nagy zenekari formációban is fellép, koncertjein rendszerint táncra perdül a közönség. Stílusa „jazzesen popos és popposan jazzes”, repertoárja a saját szerzeményein túl a legnagyobb világslágerekig terjed Barry White-tól Bill Withers-ig, vagy akár Frank Sinatra-tól Máté Péterig.

A koncertezésen túl zeneszerzéssel, hangszereléssel, zenei producerkedéssel is foglalkozik. Tanít, jelenleg is az X-Faktorok felkészítő tanára Geszti Péter csapatában.

A fellépésein mindig élőben énekel, hiszen alapelve, hogy igazán jó hangulatot csak zenészekkel karöltve lehet elérni. A november 12-i Stereo Chef bulira is nagy erőkkel készül, hiszen a saját dalai mellett felcsendülnek majd Barry White és Frank Sinatra világslágerei is.

“Egy zenész, zeneszerző életében az érzelmei, gondolatai többféle módon és formában jutnak kifejezésre. A színpadi jelenlét, és a tanítás számomra mind-mind az önkifejezés egy formája, azonban számos esetben (legyen az öröm vagy bánat) a zeneszerzésben tudom a leginkább érvényre juttatni gondolataimat, érzéseimet. Néha elég hozzá egy kedves emlék, pillanatnyi érzés, vagy egy fájdalom.” – nyilatkozta az éneklésről.

Aki szereti a minőségi zenét, a finom ételeket és italokat, azoknak ez a koncert egy igazán felejthetetlen élmény lesz!

Hozzászólások