Elindult a harc Ördög Nóra és Claudia között?

Ki jut Tatár Csilla sorsára?

2015/01/14

A pletykák szerint nő a feszültség a TV2-nél Ördög Nóra és Liptai Claudia miatt, sokan attól tartanak: ha valamelyik műsorvezetőnél betelik a pohár, akkor tovább áll.

Bár korábban a csatornánál három műsor kapcsán is számoltak Claudiával, most úgy tűnik, egy sem lesz, Ördög Nóra pedig a Rising Star után újabb lehetőséget kap. Állítólag emiatt a két műsorvezető kapcsolata egyáltalán nem felhőtlen.

„A két nő feltűnően kerüli egymást. Persze mindketten kulturáltak, ezért köszöntik egymást, de egy nagyon visszafogott fejbiccentést képzeljenek el, ne nyájas ölelést, vagy ne adj’ isten, puszit! Közel sem mennek a másikhoz, a terem két legtávolabbi pontján helyezkednek el, és egy árva szót sem váltanak. Talán egyszer beszéltek, amikor személyesen is bemutatták őket egymásnak. Vannak, akik már fogadásokat kötnek, hogy melyikük bírja tovább ezt a helyzetet” – mondta a Borsnak egy informátor.

ordognora4
Nóri szerint nincs feszültség kolléganőjével

Ördög Nóra szerint alaptalanul keltik a feszültséget, semmi probléma nincs kettőjük kapcsolatában.

Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés vagy feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál– állította a Rising Star műsorvezetője.

Bár sokakban felmerült, hogy ha ez sokáig így megy, akkor valamelyik műsorvezető Tatár Csilla sorsára jut, azaz egy másik csatornához megy.

Indokolatlan feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között, Claudia és Nóra tisztelik egymást, jó viszonyban vannak. Claudia nem szorul háttérbe: ő kiemelten fontos műsorvezető, és vele együtt tervezzük a stratégiánkat. A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban, és ez így lesz egész évben” – jelentette ki a TV2 illetékese.

liptai2
Claudia háttérbe szorul?

Liptai Caludia nem tekint vetélytársként kolléganőjére.

Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen” – mondta Liptai Claudia.

Hozzászólások