Elindult a lavina! – Megszült Katalin hercegné?

Két amerikai lap is tényként közli a hírt

2015/03/20

Alig pár napja vonult vissza a nyilvánosságtól Katalin hercegné, két amerikai lap rögtön tudni véli, hogy császármetszéssel világra is hozta kislányát.

Bombahírt közölt a Life & Style és az OK! magazin, miszerint az április közepére tervezett szülése miatt a napokban visszavonult hercegné máris megszülte második gyermekét. A baba nem azért érkezett majd’ egy hónappal korábban, mert a királyi család szándékosan rossz információt közölt volna, hanem mert komplikációk léptek fel, és életmentő beavatkozásra volt szükség

A drámai cikkekben beszámolnak arról, hogy komoly veszélyben volt az újszülött és az anyuka is, a császármetszés során pedig az izgalomtól rosszul lett Carole Middleton, a hercegné édesanyja. A szörnyű megpróbáltatások után azonban mindnyájan együtt örültek az egészséges kislánynak.

33166
Tényként közölték a hírt: Kate Middleton világra hozta második gyermekét

Vélhetően mire a baba valóban megérkezik még sok hasonló álhír kap szárnyra éppúgy, mint amikor György herceg érkezését várta az egész világ valamivel kevesebb, mint két éve. A két lap ugyanis valótlan információkat közölt, melyek megjelenése után a Kensington palota azonnal reagált, hogy mielőtt kitörne a tömeghisztéria, mindenkit megnyugtassanak: Katalin a legnagyobb nyugalomban és egészségben várja második gyermeke érkezését.

Hozzászólások