Élj tisztán, bulizz tisztán!

Sztárok a drogmentes élet mellett

2015/06/24

Június 26-án a legnagyobb magyar sztárok és a kétszeres Grammy-díjas Ron Carter jazzbőgős összefognak, hogy együtt hívják fel a figyelmet a drogmentes életre!

Majd’ 30 éve minden évben június 26-án tartják a Drogellenes Világnapot azzal a céllal, hogy felhívják az emberek figyelmét a kábítószerek veszélyes, akár halált is okozható következményeire, valamint a drogkereskedelem elleni harc fontosságára.

Természetes, hogy minden jó ügy mellé beállnak a sztárok – így van ez a Drogellenes Világnappal is, így ezen a napon a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megtelik zenével, hogy kedvenceink is letegyék voksukat a tiszta élet mellett.

Az Élj Tisztán! elnevezésű rendezvény azért jött létre, hogy felkeltse az emberek figyelmét a drogok használatának veszélyeire. Ezért a sztárok saját dalaik mellett olyan előadók nagy slágereit viszik színpadra, akik karrierjük csúcsán a drogok miatt veszítették életüket.

238_drogellenes_mti

Az estén fellép többek között a Margaret Island, Radics Gigi, Boggie, Oláh Gergő, Kocsis Tibor, Heincz Gábor Biga, ByeAlex, Pankastic!, Group’n’Swing, az este sztárvendége pedig a világhírű jazzbőgős, Ron Carter és kvartettje lesz.  

Az Élj tisztán! üzenete, melynek jegyében neves sportolók és művészek szólalnak meg: “Ígéretes tehetségek is vesztettek a droggal szemben. Neked nem kell, harcolj ellene!”

Hozzászólások