Eljegyzés és baba – Dúl a szerelem Éden Gábor és ÉNB Vanda között!

Az erőszakoskodó hamarosan apa lesz

2015/08/07

A TV2 botrányhőse nem vesztegeti az idejét: Éden Gábor három hónapja alkot egy párt szerelmével, ÉNB Vandával, máris jön a baba!

Az erőszakoskodó Éden Hotel szereplővel megfordult a világ. Alig pár hónapja még attól volt hangos a sajtó, hogy Éden Gábor szexuálisan zaklatta játékostársát, Éden Nórit, ám a valóságshow-hős élete azóta teljesen más mederbe terelődött. Megismerkedett szerelmével, az ÉNB Vandájával, és rögtön felpörögtek az események.

Első látásra szerelem volt; másfél hónap után összeköltöztünk, nemrégiben pedig megkértem Angéla kezét” – újságolta a Blikknek Éden Gábor.

Éden Gábor, ÉNB Vanda

 ÉNB Vanda alig tudott megszólalni, amikor párja megkérdezte: hozzámegy-e feleségül?

A budai várban sétálgattunk, amikor letérdelt, és feltette a nagy kérdést. Annyira meglepődtem, hogy hirtelen zavaromban azt mondtam, nem, aztán persze százszor azt, hogy igen, igen, igen! Vagy tíz percig sírtam örömömben, és álltunk a várban összeölelkezve. Egyelőre egy nagyon szűk körű ceremóniát szeretnénk, aztán jövő augusztusban egy eszelős nagy bulival megünnepeljük újra, hogy vagyunk egymásnak. Bár a baba még nagyon pici, egyelőre nem lépték át a kritikus három hónapot sem, de Gábor már biztos abban, hogy szeretne majd bent lenni a szülőszobában”  – tette hozzá az Éjjel-nappal Budapestben megismert Angéla.

Éden Gábor szárnyal a boldogságtól, és bár még mintegy fél évük van a baba érkezésééig, már alig várja, hogy kezében tarthassa gyermekét.

Tervezett baba volt, és mindkettőnk családja támogat minket. Angi szerencsére jól bírja a várandósságot, nincs rosszul, nagyon büszke vagyok rá. A baba nemét még nem tudjuk, de mindenképp szeretnék ott lenni a szülőszobában, amikor a kicsi világra jön” – mondta Gábor.

Olvass még az Éden Hotel és az ÉNB szereplőiről!

Hozzászólások