Elkelt Michelisz Norbi

Összeházasodott szerelmével a sportoló

2015/08/30

Csodálatos napsütésben, a nyár utolsó hétvégéjén mondta ki egymásnak a boldogító igent Michelisz Norbi és szerelme, Johanna. Ilyen gyönyörű menyasszony volt a felesége!

A túraautó-versenyző Michelisz Norbi csak a pályán nyomja veszettül a gázt, az életben nem sieti el a dolgokat. Párjával már öt éve együtt vannak, 2010-ben bimbózott ki kapcsolatuk, de már két éve jegyben járnak. Igaz, eredetileg tavalyra tervezték az esküvőt, de a sok teendő miatt végül kifutottak az időből. Idén azonban már nem akarták halogatni a nagy napot, így most szombaton kimondták egymásnak a boldogító igent.

A legboldogabb napunk. Mindenkinek azt kívánom, hogy egy ilyen társat találjon! :)

Posted by Michelisz Norbert on 2015. augusztus 29.

Sok készülődés előzte meg az esküvőt, Michelisz Norbi elárulta, mennyi mindenre kellett odafigyelniük a szervezés során. “Ezen a nyáron az esküvőszervezés kötötte le minden időnket. Ez egy elég emberes feladat, azt vettem észre, hogy minden egyes részletkérdés esetén előbukkan két újabb megoldandó probléma” – árulta el a Borsnak.

Az ilyenkor mindenkit foglalkoztató gólyakérdésről egyelőre nem meséltek, de ami késik, nem múlik, biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan bővül a család. Michelisz addig is a versenyzésre koncentrál, szeptemberben már Japánban áll újra rajthoz a Zengő Motorsport pilótája.

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Hozzászólások