Elképesztő dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben

A következő férfiaknál nehezebb lenne érzéketlenebbet találni

2017/05/24

Néhány nő a netes fórumokon mesélt a legdurvább beszólásokról, amik szex közben estek meg velük. Elképesztő, hogy tudtak ilyeneket kiejteni a szájukon! 

Furcsa megjegyzések a testre

Talán az egyik legrosszabb, amikor a férfiak a nők testét kommentelték nagyon furcsa és sokszor sértő módon, zavarba ejtő megjegyzésekkel.

“Annyira örülök, hogy vékony vagy, így sokkal jobb és egyszerűbb minden” – mondta a 22 éves Josnak a srác, akivel először feküdt le. Mondanunk sem kell, hogy a lány meglepődött a teljesen szükségtelen, no és nagyon ellenszenves szavakon. De olyan is volt, akinek a magasságát kritizálták.

Hihetetlen megnyilvánulások

Úgy tűnik azonban, hogy nem csak a nők testéhez tudnak szörnyű kommenteket fűzni.

“Miután befejeztük a szexet, csak ennyit mondott: szívesen! Majd lelépett. Én el sem hittem, ami történt… főleg, hogy még nem is volt jó” – mesélte egy Claudia nevű lány.

De talán még ennél is rosszabb szegény Kaitlyn sztorija, akinek valószínűleg ez után a bizonyos eset után jócskán megcsappant az önbizalma. A férfi, akivel ágyba bújt, ugyanis a következő mondatot ejtette ki a száján szex közben: “Azt hiszem, meleg vagyok.”

szerelem2

A 22 éves Samantha is borzalmasan érezhette magát, amikor a srác hihetetlenül kínossá tette a helyzetet, és szinte megalázta őt.

“Először volt G-pontos orgazmusom, és hihetetlenül jó volt, szinte extázisban voltam. A srác viszont csak annyit mondott, hogy takarítsak fel magam után, mert nagyon undorítónak találja az egészet.”

Volt olyan nő is, akinek még a lélegzetvételét is kritizálta a párja.

“Egyszer sokkal tovább tartott a párommal a szex az átlagosnál. Aztán egyszer csak rám nézett, és megkért, hogy ne vegyem ilyen hangosan a levegőt, és ne hangoskodjak, mert zavarom őt a koncentrálásban. Hát nem kell mondanom, hogy értetlenül álltam a dolog előtt, és elment a kedvem az egésztől.”

A legrosszabb időzítés

Egy másik lány is egészen elképesztő mondatot hallott a partnerétől.

 “Két hónapja voltunk együtt, amikor egy délután szeretkezni kezdtünk. Észrevettem, hogy valami nem stimmel, mert a srác nem nagyon élte bele magát a dologba. Megkérdeztem tőle, hogy baj van-e, mire azt felelte, hogy szerinte szakítanunk kellene. Nem gondolta, hogy mielőtt ezt kinyögi, legalább nem ártott volna, ha hagyja, hogy felhúzzam a nadrágomat?” – mesélte a megdöbbentő sztorit. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyeneket képesek mondani!

(forrás, kép: google)

Hozzászólások