Elképesztő dolgokat állít Demcsák Zsuzsa volt férje

Meddig bírja még a műsorvezető?

2015/02/08

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa volt férje mindent megtesz, hogy lejárassa a műsorvezetőt. Most éppen azt állítja, hogy őt verte egykori felesége… Valóban képes lenne erre egy törékeny nő?

Demcsák Zsuzsa szeretett volna segíteni a hozzá hasonló helyzetben lévő nőknek, azoknak, akik szintén a családon belüli erőszak elszenvedői, és háború lett belőle. A Mokka műsorvezetője és volt férje között zajló háború… Kiss József jó ideig elzárkózott a nyilvánosságtól, ám ahogy közeledett a tárgyalásuk időpontja, úgy harsogta tele a sajtót a vélt vagy valós sérelmeivel. Bár a napokban született elsőfokú döntés szerint nem marasztalják el, ő tovább folytatja a hadjáratot volt felesége ellen.

Zsuzsa sokszor nekem esett. Ilyenkor üvöltözött, és megpróbált fizikailag is bántalmazni. Testemet nemegyszer borították véres karmolásnyomok, és több ruhámat is széttépte az ilyen balhék alkalmával. Olyan is volt, hogy az ablakon ugrottam ki, úgy menekültem el hazulról” – mesélte a Vasárnapi Blikknek Kiss József, Demcsák Zsuzsa volt férje.

demcsakzsuzsa6
Meddig bírja és tűri a műsorvezető az elképesztő vádakat?

József mindig hangoztatja, hogy csak azt szeretné, ha a gyermekeik nem sérülnének ebben a harcban, pedig ez elkerülhetetlen. Főleg úgy, hogy elképesztő, hihetetlen dolgokról nyilatkozik.

Az ügy bírósági tárgyalásán elő is adtam, hogy feleségem nem egyszer volt olyan állapotban, amikor részeg ember benyomását keltette. Ilyenkor esett-kelt, a mozgás nehézségekkel járt számára. A sérülés, amelynek fotója bejárta a sajtót, is ekkor keletkezhetett. Az egyik éjszaka, amikor egy italozós partiról érkezett haza, hangos szidalmazással ébresztett, és ráugrott a mellkasomra, a következő pillanatban pedig a pizsamámat leszaggatta rólam. A bűnöm az volt, hogy nem mentem el érte” – tette hozzá a műsorvezető egykori férje.

Hozzászólások