Elképesztő fotók Cinthya Dictatorról

Te felismernéd ezeken a képeken?

2015/03/04

Gyermek- és kamaszkoráról, valamint öntudatra ébredésének emlékeiről mesélt Cinthya Dictator Berki Krisztiánnak és Szekeres Nórinak. A fotók láttán nem hittünk a szemünknek, ám valóban az Éden Éjjel műsorvezetőjéről készültek a képek.

Nem indult egyszerűen Cinthya Dictator élete. Gyomorszájszűkülete miatt kisbabakorában meg kellett műteni, de azt már az utóbbi években is megtapasztalhattuk, hogy ő egy igazi túlélő. Első emlékei másfél éves korára tehetőek, amit persze a berki nem hitt el neki, ám ő mégis felelevenített néhány képet a múltból. Sajnálja, hogy egykeként nőtt fel. Minden karácsonyra testvért kért, ám édesanyja nem vállalhatott több gyermeket a kemoterápiás kezelések miatt.

Nemcsak gyerekkori képeket mutatott a műsorvezetőknek, hanem lázadó kamaszkorába is bepillanthattunk. Különös öltözködési stílusa már gimnáziumban is megvolt, amit állítólag abszolút nem elleneztek tanárai, sőt nagyon is imádták őt. Jelenlegi „művészneve” pedig a dark korszakából, egészen pontosan a „mansonos bulik” idejéből való. Már akkor úgy érezte, hogy abban a világban, amit ő képviselt, ő diktálta, ugyanis mindig is a saját szabályai szerint élt.

Nézd meg a videót!

kép forrása: Facebook

Hozzászólások