Elképesztő! – Ilyen volt Sarka Kata

Mi tagadás, bombázóvá edzette magát

2015/03/30

Ki gondolná most, hogy Sarka Kata valaha súlyproblémákkal küzdött – pedig a kétgyermekes édesanya néhány éve még 25 kilóval több volt. A rengeteg edzés és az egészséges táplálkozás azonban meghozta eredményét, és Kata most láthatóan bomba formában van.

Büszke lehet feleségére Hajdú Péter: bár Sarka Kata mindig nagyon vonzó nő volt, 6 éve még teljesen más testalkattal ismerték meg az emberek. Kata 2009-ben több tíz kilóval több volt, ám mára láthatóan teljesen ledolgozta a felesleget.

Ilyen volt Kata 2009-ben
Ilyen volt Kata 2009-ben

A kétgyermekes családanya nem csak otthon és a karrierjében nyújt tökéletes teljesítményt, de az edzőteremben is: rengeteget kondizik, szálkásít, és a felesleges zsírpárnáktól is teljesen megszabadult. Emellett nagyon odafigyel arra is, hogy mit eszik: rajongó oldalán rendszeresen megmutatja, mi kerül a tányérjára, ezzel ösztönözve azokat a nőket a helyes táplálkozásra, akik maguk is szeretnének lefogyni.

Bár eddig azt gondoltuk, hogy Kata csupán saját maga számára akar bizonyítani azzal, hogy rendszeresen jár edzőterembe, az is kiderült, hogy sokkal komolyabb célok lebegnek a szeme előtt: indul ugyanis az idei Fitbalance versenyen fitneszmodell kategóriában.

“Átalakult a testem az újfajta edzéstervnek köszönhetően, rengeteget szálkásodtam, és sok zsírtól szabadultam meg. A kategóriában, amiben indulok, a feszességet és az izmok tónusait pontozzák, úgyhogy leginkább erre gyúrok, ami két gyerek után elég nehéz. Nagyon izgulok a verseny miatt, mert ez egy teljesen új dolog az életemben” – árulta el Sarka Kata a Borsnak.

Hozzászólások