Elképesztő szálloda nyílt a napokban

Luxus és harmónia minden mennyiségben

2017/01/16

Egyre hihetetlenebb üdülőkomplexumokkal állnak elő a tulajdonosok. A következő szálloda láttán tuti leesik az állad. Luxus és harmónia minden mennyiségben.

Mikor először láttuk a képeket két helyszínre tippeltünk volna, hogy vajon hol is helyzkedhet el ez a szálloda. Az egyik tippünk Las Vegas volt, a másik Kína. Nos, az utóbbi be is jött. Kínában, Sanya városában nyílt meg a legújabb és legmenőbb hotel. Sanyat sokszor a kínai Hawaiiként emlegetik. 

A szálloda több szemléletből is különleges, de ami a leglenyűgözőbb az az, hogy az 512 szobás üdülőhely 32 óránként 10 millió liter vizet nyer a közeli Dél-kínai-tengerből, így létrehozva a hotel privát óceánját. Így a vendégek tudnak fürdeni, kajakozni, vitorlázni anélkül, hogy elhagynák a szállodát. A hotel belső terét hagyományos ázsiai design szerint alakították, futurisztikus stílusban így tökéletesen keveredik a modern és a tradicionális kinézet. A fák és növények a Hainan szigetről származnak. 

Az óceánra épített kabinok természetesen luxuskivitelben készültek el és minden igényt kielégítenek. Minden kis házikóhoz tartozik egy tágas nappali, síkképernyős tévével, mini bár, tökéletes hangzású hangszórók ha esetleg zenére vágyunk és emellett éjszaka a vízen úszó lampionok és fények teremtenek remek hangulatot.

A szálloda vízen úszó szobái óceánra néző üvegfallal rendelkeznek. Mindez úgy van megoldva, hogy a privát szféránk megmaradjon. A villákhoz saját medence és napozóterasz is jár. A saját wellnessen kívül pedig a vendégek élvezhetik a 2000 négyzetméteren elterülő közös SPA-t is.

A szállodatulajdonos a művészetek iránt is rajong, így a hotelben helyet kapott 3 galéria. Itt folyamatos kiállításokat tekinthetünk meg helyi és külföldi művészek munkáiból. A kultúrális élvezet mellett az üdülőhely rendelkezik egy “Playland” nevű részleggel, ahol mind a gyerekek és a szülők is igazán jól érezhetik magukat. A többgenerációs zóna nagyon magával ragadó, van minigolf, dodzsem, karaoke bár, vetített interaktív mesehősök és egy mini falu.

Miután a vendég elfogyasztotta a vacsorát a különleges éttermek egyikében, jól teszi ha felmegy a tetőtéri bárhoz, ahol egy 24 méter hosszú feszített víztükrű medence található. A bár 2075 darab világos kristállyal van díszítve, hogy még jobban hangsúlyozza a csillagos éjszaka szépségét.

Ha kedved támadt foglalni egy szobát, vagy csak megnéznéd az árakat itt megteheted. 

Hozzászólások