Elképesztően néz ki pár nappal a szülés után a fitnesz mami

Csodásan fest két gyermek után a fitnesz guru

2017/10/03

Chontel Duncant rengeteg támadás érte, hogy terhességei alatt mennyit edzett, azonban a szülés utáni alakjára egy szavunk sem lehet! Elképesztően csinos. 

Chontel Duncan fitnesz edző már első terhességi után pár nappal is kockahasat villantott, éppen ezért rengeteg támadás is érte, pont mint terhessége alatt. Nem volt ez másképp a második gyermek születése előtt sem. Most a második babája is megérkezett a fitnesz edzőnek és a formája vadítóbb, mint valaha, elképesztően néz ki. Először egy tükörszelfit osztott meg a közösségi oldalán. „ Mind mások vagyunk és más ütemben fogyunk. Mielőtt bármi rosszat írtok a nagy változásra, kérlek gondoljátok át.”– írta Chontel az Instáján.

A fitnesz guru azt is elárulta, hogy Swayde Noelnek nevezte a kisbabát, és nagyon szerencsés volt a második terhessége, ugyanis elmaradtak a reggeli rosszullétek. 

Chontelnek egyébként több, mint 600 ezer követője van az instáján és a jövőhéten kezd egy szuper új edzésprogramot, hogy még csinosabb formába lendüljön. Egyébként sok kritikát kapott, hogy túl nehéz súlyokat emelgetett a terhessége alatt, de most újra teljes erőbedobással vághat bele a kondizásba.

forrás

Hozzászólások