Elkészült a szuperhősruha!

Batman és Vasember már nem sokáig nagy szám!

2016/06/08

Egy amerikai cég összedobott egy kezeslábast, amitől te is penge lehetsz! Ez a szuperhősruha nagyban forradalmasíthatja a jövő bűnüldözését!

A kaliforniai AGROUP végre kifejlesztette a szuperképességgel felvértező rucit, beépített szenzorokkal, gyorsulásmérőkkel és giroszkóppal, amik szuperhőssé varázsolják a viselője testét.

A lábak hihetetlen gyorsulásra képesek, és mindenfajta mozgásnak rendkívüli erőt biztosít. Kifejezetten katonáknak tervezték a szettet, de már várom, mikor jelenik meg a feketepiacon olcsóért. Számítógépről is vezérelhető, és ha esetleg akadozna a kapcsolat, akkor sincs para, mert olyan akksi van benne, ami kb. soha nem merül le. Na jó, ebben nem vagyok benne biztos, lehet csak kamuzok.

Egyelőre csak egy darab prototípus létezik belőle, ezért sokkal többet nem tudok mondani róla, mert a másik fele még titkos. Illetve tudom, de nem mondhatom el, mert kinyírnak érte. Szóval ha látnátok a bankban egy önmagával is harcoló koboldot, ne lepődjetek meg, csak én küldtem be pénzért az új szerkóban, és itthonról irányítom laptopról.

Reszkess, Batman, érkezünk!

Hozzászólások