Elkészült az első szexbábú nőknek

A lelkes riporternő azonnal ki is próbálta saját "barátját"

2016/10/21

Végre, megtörtént, amire annyira vártunk: már nők számára is készülhet szexbábú! A plasztikpasi tuti nem fog meccset nézni ahelyett, hogy velük törődne!

Hölgyek, ez a cikk elsősorban nektek szól! Gondolkoztatok már rajta, hogy vajon nektek miért nem készült soha szexbábú? Nem? Mi sem. Hiába van nemi egyenlőség, emancipáció meg szociális igazságosság, ez eddig valahogy kimaradt a szórásból. De most végre a szexipar is rájött, hogy bizony-bizony van rá igény, nem is kicsi! Alig több, mint 9 millió forintnyi dollárért meg meg is rendelhetitek saját pasipótlótokat, amit ráadásul teljesen személyre is szabathattok. Izgi, nem?

Egyébként, elvonatkoztatva attól, hogy sokaknál fel fog merülni Pygmalion ókori tragédiája és belső tipródása, az a munka, amit egy-egy ilyen babába beleölnek, mindenképpen elismerésre méltó. Sőt, már-már a művészet határát súrolja, még ha nehezünkre is esik bevallani. A legtöbb szexbábú egyedi darab, külön megrendelésre készül, és még a legutolsó szőrszálat is előre meg lehet határozni. A plasztik pasik tökéletessége épp a tökéletlenségükből ered: az apró szeplők, anyajegyek, esetleges hegek csak még emberibbé teszik őket, leszámítva a mozdulatlanságot és a hullaszemeket. És ami talán a legfontosabb, hogy a fallosz akár cserélhető is, ha megunnánk az éppen aktuálisat – de azért a színekre vigyázzunk, különben hülyén néz ki.

Szinte már látjuk magunk előtt azokat a mentálhigiénis problémákat, amelyeket a szexuális segédeszközök ilyen mértékű fejlődése fog okozni, esetleg felerősíteni. És hol van még a vége? Ha belegondolunk, hogy bizonyos kultúrákban már többen is megpróbálták feleségül venni a párnájukat… Előre félünk azoktól a szexbabáktól, melyek már mozogni, esetleg beszélni is fognak. 

Érdekelne egy saját szexbábú? A Sinthetics oldalán megrendelheted!

Hozzászólások