Elkészült a második élő Ken baba

12 millió forintot költött plasztikára

2014/08/05

Még csak 20 éves, de máris több plasztikai műtéten esett át Celso Santebanes brazil modell, akinek az a célja, hogy ő legyen az új Ken baba. A fiún eddig remek munkát végeztek az orvosok, és bár még nem teljes az átalakulása, máris úgy néz ki, mint egy műanyag figura.

Kihívója akadt Justin Jedlicának, akit egyszerűen csak az élő Ken babaként ismert meg a világ. Celso Santebanes brazil modell eddig több, mint 50 ezer dollárt, azaz majd’ 12 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy plasztikai műtétek segítségével igazi műanyag babává alakítsák.

Az orvosok eddig több beavatkozást végeztek el a 20 éves modell fiún, átszabták többek között az orrát, az állát, az állkapcsát és a mellkasát is, ezzel megalkotva a tökéletes műanyagbaba kinézetet.

ken baba

Sebastian a Mirrornak elárulta: nem csak kinézetre, de viselkedésre is szeretne olyan lenni, akár a műanyag Ken, hogy ezzel még inkább hasonlítson kedvenc figurájához. Hogy pontosan hogyan viselkedik egy baba, azt nem fejtette ki.

Ráadásul egy jó hír a lányoknak: a 20 éves modell fiú egyelőre szingli!

„A tökéletes Ken baba keresi az ő Barbie babáját! Ki szeretne a barátnőm lenni? Végül is, magányosan senki sem lehet boldog” – írta ki Sebastian a Facebook oldalára.

Talán nem is létezik tökéletesebb partner Sebastian számára, mint az élő Barbie baba, Valeria Lukyanova, aki szintén műtétek hosszú során esett már túl azért, hogy úgy nézzen ki, mint gyermekkorának kedvenc babája.

Hozzászólások