Ellaposodott a szexuális életed? Van megoldás!

Így csábítsd el újra!

2014/10/10

Minden párkapcsolatban előfordul, hogy csökken a szex mennyisége vagy épp már nincs olyan izgalom benne, mint a kezdeti időszakban. Ha úgy érzed ellaposodott a szexuális életed, ne aggódj, van megoldás!

Sok hétköznapi teendő, munka, bevásárlás, fáradtság, betegség… ezer és egy olyan oka lehet annak, hogy a szexuális élet csökkenhet és nem feltétlenül azért, mert már nem szereti a két fél egymást, vagy nem kívánja. A mindennapi mókuskerék rányomja bélyegét szerelmi életünkre is, így mondhatni teljesen természetes velejárója a csökkenő libidó és ezzel párhuzamosan az egyre kevesebb szex.

Mit tehetünk ellene?

Figyeljünk egy picit jobban egymásra! Bármilyen fáradtak is vagyunk, érdeklődjünk a szerelmünk hogyléte felől, hogyan telt a napja, milyen jó lenne kicsivel több időt együtt tölteni…
Tudatosan készüljünk néhány praktikával, amelyek még a monoton hétköznapokat is feldobhatják.

Illatos fürdő vagy intenzív zuhany

Akár egy héten többször is zuhanyozhatunk együtt, leradírozzuk egymás bőrét élénkítő citrusos bőrradírral, amelytől a vérkeringés is felpezsdül, nem is beszélve arról, hogy mindketten meztelenek vagyunk, így adott a szex.

laposok

 

Szexi fehérnemű

Bármikor bevethető, hiszen a férfiak vizuálisak, így egy csábos, ritkán viselt fehérneművel könnyen levehetjük a lábáról. Persze meg kell találni a megfelelő időpontot a bevetésre, hiszen ha épp fontos e-mailt ír vagy a főnökével beszél telefonon, lehet jobb várni pár percet.

Laza báj

Nem csupán a dögös fehérnemű lehet befutó a pasiknál. Épp így imádják a kislányosan üde, bájos megjelenést, a sejtelmes ruhadarabokat, amelyeknek nem a szexualitás a fő jellemzőjük.
Bő, nagyobb lyukú kötött pulcsi melltartó nélkül, vállon leomló, szintén bővebb pamut top, amely alól kikandikálhat a has, mindezt egyszerű pamut bugyival, otthoni mamusszal fűszerezve.

 

Hozzászólások