Ellenpélda arra, hogy a nőknek nincs humora

Itt a női humor megtestesítője!

2017/06/13

“A nőknek nincs humora.” – mondta ezt sok férfi a történelem során. Pedig van! Ha nem hinnéd el, itt a tökéletes ellenpélda. Győződj meg róla te is!

Bizton állíthatom, mint nő, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki már oly sokszor hallotta azt a mondatot, hogy a nőknek nincs humora. Megannyi ellenpélda létezik (például én:)) arra, hogy igenis van humorunk, csak természetesen más, mint a férfiaké. A mi agyunk nem annyira áll rá a mocskos viccekre vagy a szóviccekre, mint a pasiké, de azért néha mi is el tudunk sütni egy-egy férfias poént.

A hölgyek vicceit leginkább a szarkasztikus megnyilvánulások jellemzik, melyek legalább olyan szórakoztatóak, mint férfitársaink remek megszólalásai. Lehet, hogy mi nők néha jobban magunkra vesszük a “humoros” megjegyzéseket, de ettől még nem vagyunk befásultak, értjük a viccet, tudunk poénosak lenni és imádunk nagyokat nevetni. Erre tökéletes bizonyíték Celeste Barber is, akinek nevét már több millióan ismerik. Instagramon 1,8 millió követővel rendelkezik, akik figyelemmel követik a humorista hölgy összes posztját. Most megmutatjuk a mi kedvenceinket, de higgyétek el érdemes bekövetni, hiszen bearanyozza a mindennapjaitokat. Celeste sztárok különböző képeit parodizálja ki, ezzel is megmutatva, hogy milyen hamis képet festenek a világról. Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, a mi csodás képeink is inkább az ő változataihoz hasonlítanak, mintsem a celebekéhez. Itt tudod bekövetni! 

 


It’s all about balance. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #amandacerny ( 📸 @_hothusband )

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

Stay focused guys. Stay. Focused. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #splits

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,


You’ll be fine babe,just take a deep breath,engage your core and DON’T DROP ME!#celestechallengeaccepted #celestebarber #funny

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások