Ellentmondó hírek kaptak szárnyra Michael Schumacher állapotáról!

Mi az igazság?

2015/05/11

Michael Schumacher menedzsere szerint a világbajnok pilóta állapota javul, közben azonban felesége elkezdett túladni a család ingatlanjain, mintegy bevallva, már ő sem bízik férje felépülésében. Vajon mi az igazság Schumacher körül?

A Forma-1 egyik legsikeresebb pilótája aktív éveiben hatalmas vagyonra tett szert, nem csoda, hogy a családnak Európa szerte vannak ingatlanjaik. Schumacherék jelenleg Svájcban élnek, a síbalesetben megsérült világbajnok felesége innen intézi az üzleti ügyeket.

Schumacher orvosi kezelése kész vagyonokat emészt fel, ami a család anyagi helyzetét is rontja. A sztárpilóta felesége, Corinna is kezdi belátni, hogy férje sosem épül majd fel, ezért az élete végéig tartó rehabilitációra kell berendezkednie – ennek azonban komoly anyagi vonzatai vannak. Ezért kezdte el árusítani a család házait.

Schumacher és felesége
Az egykori sztárpilóta és felesége

Schumacherék norvég birtoka már elkelt, új tulajdonosa 3 millió dollárt, azaz nagyjából 828 millió forintnak megfelelő összeget fizetett érte, de Corinna megvált a család magánrepülőjétől is, amiért nagyjából 10 millió forintnyi fontot kapott. A következő tétel a család alpesi birtoka lesz, amelytől nem csak a pénz, de a fájó emlékek miatt is megválnának – itt pihent ugyanis Schumacher és felesége, amikor a végzetes baleset megtörtént 2013 végén.

Bár úgy tűnik, maga Corinna sem reménykedik már férje felépülésében, ehhez képest menedzsere bizakodóan nyilatkozott az állapotáról – bár nem sok újat tudott mondani az újságíróknak, akik a Spanyol Nagydíjon kérdezték a világbajnok állapotáról.

„Vannak kisebb, biztató jelei a javulásnak. Türelmesnek kell lennünk, és továbbra is bíznunk abban, hogy Michael felébred. Hiszünk az orvosi csapatunkban, és együtt folytatjuk a küzdelmet. Próbálunk pozitív energiát sugározni Michael felé. Bízunk benne, hogy ezzel segíteni tudunk neki, s élete legnagyobb győzelmét aratja majd – idézte a Blikk Sabine Kehm szavait.

Ezeknél a szavaknál azonban beszédesebb az, ahogyan a pilóta felesége túlad mindenen, mert tudja,  Michael Schumacher már nem fogja hasznukat venni

Hozzászólások