Ellopták Rubint Réka aktfotóit

Nyilvánosságra hozzák a pikáns képeket?

2016/01/26

Pótolhatatlan és nagy értéktől fosztották meg a fitneszgurut. Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiltelefonját, amin Rubint Réka aktképei is rajta voltak. 

received_2491012060986581

Megdöbbentő felhívást tett közzé Schobert Norbi: 500.000 Ft-ot ajánlott fel annak, aki visszaszerzi a telefonját.

Akarsz gyorsan 500 ezer forintot? A képen látható telefonomat, a saját nappalimból ellopták. Rajta pótolhatatlan családi fotók. Ami a legfontosabb, megtudni ki volt az? Aki ezen IMEI számú telefont most megvette, átvette, beszámította – jelentkezzen! Azt is kérem, hogy ki adta el neki, vagy számíttatta be! Jutalom: 500 ezer FT! Osszátok! Köszönöm! Norbi” – írta Schobert Norbi a közösségi oldalon. 

Akarsz gyorsan 500 ezer forintot?A képen látható telefonomat, a saját nappalimból ellopták.Rajta pótolhatatlan csalá…

Közzétette: Norbi Update – 2016. január 25.

Nem csoda, hogy ilyen sokat ér a fitneszgurunak a telefon, hiszen olyan fotók is voltak rajta, amelyeket senkinek sem szeretett volna megmutatni. Egész pontosan Rubint Réka aktfotóiból csemegézhet az, aki megnézi a mobilon található képeket.

A saját nappalimból vitték el. Ez amolyan másodtelefon volt, már nem használtam, azért tartogattam, hogyha hirtelen tönkremegy a mostani, legyen másik, és persze azért is, mert rengeteg fotó volt benne. Gondolom, most azt kérdezné, hogy pikáns képeket is tároltam-e a mobilon, elárulom, voltak rajta aktképek Rékáról, de nem ez izgat elsősorban, illetve nem ettől vagyok kiakadva. Az a bajom, hogy valószínűleg ismerős az illető, hiszen akárki nem jár a nappaliban. A gyerekek biztosan nem játszottak vele, mert erre is nagyon odafigyelünk, mindig ugyanott volt a mobil, az eltűnését pedig néhány napja észleltük. Undorító ez az egész, napok óta azon gondolkodom, hogy ki lehet ez az ember?!? Egyszerűen fel akarom göngyölíteni az ügyet, megtudni, hogy kiben nem bízhatok! Van ipari kamera is a nappalimban, de az csak 48 órányi anyagot rögzít, nem biztos, hogy épp felvette a lopást. De az biztos, hogy a végére akarok járni az ügynek” – mondta a Blikknek Schobert Norbi.

Hozzászólások