Előkerült Zámbó Jimmy titkos családi albuma

Sosem látott fotók a Királyról!

2015/07/10

Sosem látott fotókat mutatott Zámbó Jimmyről fia, Krisztián: az énekes édesapja legféltettebb fotóit osztotta meg.

Minden családi albumban vannak olyan képek, amiket az ember nem mutat meg senkinek – ilyen Zámbóéknál is akad, ám most Krisztián édesapja emlékére elővett néhány kissé megkopott fotót, hogy megmutassa, milyen volt a király fiatalon.

Azt jól tudjuk, hogy Zámbó Jimmy védjegye volt a hosszú haj, sőt, nehéz is elképzelni a göndör fürtök nélkül, ám most előkerült egy olyan fotó, ahol a király rövid hajjal pózol családja körében. Itt még nagy volt az összhang Jimmy és volt felesége között, ám később ez az idilli családi viszony megromlott, majd a szülők el is váltak egymástól.

zambo1

Zámbó Jimmy nem csak a saját haját növesztette, de gyerekeinek sem engedte, hogy megváljanak hosszú fürtjeiktől – így Krisztián is kénytelen volt viselni a lányos frizurát. Pedig az iskolában még be is szóltak neki emiatt – ezért amikor apukája egy fél évet Amerikában töltött, akkor Krisztián gyorsan levágatta a haját.

zambo2

A pop királya igazi kemény motoros volt, nem csoda, hogy a gyerekeket is megfertőzte a szenvedélyével. A Zámbó fiúk vagány motoros képére nem is igazán lehet jó szavakat találni…

zambo3

Jimmy mindig is hiú ember volt, ezért ha valami nem tetszett neki egy képen, akkor azt levágta róla. Saját magával szemben is kritikus lehetett – legalábbis az egyik képről a saját száját vágta le, mert nem tetszett neki, ahogy az ajkait tartotta. 

zambo4

Hozzászólások