Először nálunk: nyári promó képek a Dirty Slippersről

Új fotók a Dirty Slippersről

2018/05/16

Májusban a harmadik nagylemezével előrukkoló pop-rock csapat promófotózáson járt. A képeket először nálunk tekinthetitek meg! 

Ahogyan már többször mi is megírtuk, a Dirty Slippers zenekar nagyon sűrű időszakon megy keresztül: áprilisban indult a turnéjuk, nemsokára videoklipet forgatnak, májusban megjelenik a Kitűzöm a zászlót címet viselő, harmadik nagylemezük, most pedig Ritók-Filip Áron fotóművész kapta őket lencsevégre. A fotókat pedig először nálunk láthatjátok, itt az RcNewson! 
A fotózás kulisszatitkairól és a turnézásról a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár mesélt:
“Áron már régóta nagyon jó barátunk, három klipet csinált a DS-nek és a legutóbbi szóló klipem is ő forgatta. Tavaly áprilisban Budapesten, a Mikszáth téren, pont az Édes Élet forgatása előtt fotózott minket legutóbb, azóta pedig a lemezkészítés és a folyamatos turnézás miatt elmaradtak az új képek. Most volt egy szusszásnyi időnk és azonnal a fényképező elé álltunk. Egy kis erdős helyszínen, valamint Áronék csodálatos hátsókertjében készült a fotók zöme, s annak ellenére, hogy mindannyiunkat kb száz szúnyog csípett meg, remek fotók készültek. Úgy gondolom, igazán jó, nyári hangulatú képek készültek, amire szükségünk is volt a rengeteg koncert miatt. Néhány helyen, ahol játszottunk előfordult, hogy régebbi képek kerültek fel a fesztiválok plakátjaira. Volt olyan is, ahol még az ex tagok szerepeltek, ezért is szeretem, ha a zenekar sokat van fotózva, mert előbb-utóbb kikopnak a már nem a jelenlegi felállást mutató fotók. Az új lemez is májusban jelenik meg, így külön öröm, hogy a promóciós sajtókampányhoz új képek kerülnek majd be az anyagokba.”
A Dirty Slippers legközelebb május 19-én Táborfalván, 20-án Kislángon, 25-én Battonyán és június 2-án Alsóörsön ad nagykoncertet. A teljes turnémenetrend elérhető a www.facebook.com/dirtyslippers oldalon! 
A zenekar, Vedd el az eszem című új dalának tv premierjét pedig ITT tudjátok megnézni. 
Hozzászólások